Как се отнася с вас есенният сезон досега? Ако сте лесно сговорчиви

...
Как се отнася с вас есенният сезон досега? Ако сте лесно сговорчиви
Коментари Харесай

Тези 4 зодии ще бъдат най-повлияни от слънчевото затъмнение през октомври

Как се отнася с вас есенният сезон досега? Ако сте елементарно сговорчиви и усещате, че се интересувате повече от намирането на общ език с другите, това най-вероятно се дължи на прекосяването на слънцето през Везни.

Тази хармонична, насочена към партньорството сила, ще доближи своя мощен връх по време на идното пръстеновидно слънчево затъмнение. Така че, в случай че в последно време чувствате, че нещата сред вас и различен човек не са наред, очаквайте нещата да възвърнат своя ред, изключително в случай че сте един от зодиакалните знаци, които ще бъдат наранени от слънчевото затъмнение „ Огнен пръстен “.

Какво е пръстеновидно слънчево затъмнение?

Затъмнение се случва, когато Слънцето, Луната и Земята са подравнени, напълно или отчасти. По-специално пръстеновидните затъмнения се случват, когато Луната минава над Слънцето, само че не покрива цялата повърхнина. Това предизвиква резултата на „ огнен пръстен “, защото тя наподобява по-малка от Слънцето.

Кога ще се случи слънчевото затъмнение „ Огнени пръстен “ през 2023 година?

На 14 октомври Слънцето и Луната ще се свържат в управлявания от Венера знак Везни, внасяйки мощни нови начала. Тъй като това е първо затъмнение в този знак за тази година, ще изпитате силно предпочитание да установите по-добре баланс в динамичността на вашите взаимоотношения, изключително в случай че сте съществен знак (т.е. Овен, Рак, Везни или Козирог). Тъй като това рядко затъмнение - което ще бъде последното по рода си за идващите над 20 години, ще се случи покрай Южния възел, може да откриете, че някои връзки са към своя край.

Тъй като съществените знаци ще почувстват най-вече резултатите от слънчевото затъмнение „ Огнен пръстен “, ето какво може да чака този квартет:
 Тези 4 зодии ще бъдат най-повлияни от слънчевото затъмнение  Тези 4 зодии ще бъдат най-повлияни от слънчевото затъмнение  Тези 4 зодии ще бъдат най-повлияни от слънчевото затъмнение  Тези 4 зодии ще бъдат най-повлияни от слънчевото затъмнение
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР